måndag 30 april 2012

365.


Så här såg jag ut igår när jag och Linus firade ett år tillsammans. Fortfarande fruktansvärt svårt att förstå. Ett år liksom. Nej, så känns det inte. Tiden går fort när man trivs så där utomordentligt som vi verkar gjort med varandra. Jag gav honom en burk med snickerskakor, en egengjord "52 saker jag älskar med dig"-kortlek och den här spellistan. Det känns så lyxigt att vara kär!

gillat på instagram:

Hundar:


Skate:



Platser:


Människor:





Övrigt:



söndag 29 april 2012

ett år.

Idag var det 365 dagar sedan Linus frågade mig och han fick kalla mig för sin flickvän.
Bra dag idag.

onsdag 18 april 2012

angående den stora frånvaron.

Hej! Ville bara snabbt säga att jag jobbar nästan varje natt (och då självklart sover var dag) och kommer fortsätta göra fram tills nästa söndag! Ska försöka flika in här så mycket som möjligt. Men bara så ni vet vart jag håller hus! Hoppas allt är tjusigt med er. Under tiden jag är borta kanske ni kan berätta något skoj? Något ni varit med om under dagarna, något ni funderat på, kanske något ni kommit på eller varför inte om en sprillans ny favoritmelodi som ni funnit?

fredag 13 april 2012

min lillebrors hemlighet.

"Amanda, vet du vad jag gjorde en gång? Jag hade slarvat med läsläxan, hoppat över sidor och så där. Sen när vi kom till skolan så frågade fröken ifall vi gjort läsläxan. Då sa jag 'ja', fast jag inte riktigt gjort den då. Sen skulle hon fråga frågor om det vi läst och jag blev jättenervös. Så sa jag att jag behövde springa på toa. Men så smugglade jag ut boken med mig, så satt jag och försökte läsa ikapp det jag slarvat med. Som tur var behövde jag inte svara på någon fråga om boken"

i'm still an animal.

Upptäckte att Mash Up International tar sitt pick & pack till Emmabodafestivalen i år. Efter några glädjetjut och någon enstaka applåd bestämde jag mig snabbt för vad dagens soundtrack skulle bli.

saker som gör mig genuint glad.

När herrar klär sig i flugor.

Espresso.

Engångskameror.



Solrosor.

Bubblor.



Att åka bräda.


Min favoritmugg.

från instagram.

Jag har som sagt fått arbete på NWT, i packsalen. Då blir man svart som en grottmänniska av alla bläckpatroner och tryckfärg. Och så där ser det ut när jag jobbar.

En dag var det extra vårigt, med solvärme och allt. Passade på att rulla ut från dörren i mina rullskridskor. Fast ack så segt det gick, borde verkligen öppna upp hjulen och tvätta allt. Antagligen byta kullager helt, om det ska gå rätt till.

Här har ni världens gosigaste katt och ett bevis på att små strumpbyxehål kan utöka sig och bli en hel jävla epidemi. Efter att jag tagit bilden slängdes dom bland övriga sopor (dvs mitt på mitt golv)

Linus samlade ihop folk till fest där vi självfallet spelade lite Fylle-Analfapet. Jag och Elina var i lag. Vi sparade bokstäver för att någon gång kunna hylla vår vän Mårten Vourinen. Till slut lyckades vi.


Jag såg Den Svenska Björnstammen på Nöjesfabriken efter att ha fått biljett i julklapp av Linus. Jag gick dit med Nils och Elina. Och jag ville verkligen få en bra plats så jag kunde se något, inte stå bakom massa långa herrar och skrikande brudar som skymmer all min sikt. Så ett par timmar innan start blev så så väldigt nervös kring ifall jag skulle få en bra plats. Det började med att jag självklart inte fick det. Men det skulle fan inte ta slut där. Jag knuffade mig fram till första plats och såg allt helt tokigt bra!

Igår träffade jag Nils och Elina på bryggan. Därefter tog vi kaffe på Melkers. Det ni nu bevittnar är följande: Vänner på foto utan deras vetskap om att dom hamnar på bild vs Vänner på foto med deras vetskap om att dom hamnar på bild.